Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: Patro Eisden leeft!
info 19 dec. 2021 09:53
De Coach Kaart Na: Patro Eisden leeft! photo

Patro Eisden sloot de heenronde af op een schitterende 2de plaats! We kaarten na met de coach: 

Op basis van beide helften is een gelijkspel correct. Onze eerste helft was niet goed. Na de rust zagen we het Patro dat we moeten zien. Strijdend voor elke bal en genoeg kansen om te winnen. Ik ben zeer tevreden dat net Davy kon scoren na, een voor hem op privé-vlak, zeer zware week.

Na de gelijkmaker hadden we nog een paar mogelijkheden voor een tweede doelpunt. 
Ik heb mijn ploeg gefeliciteerd voor hun uitzonderlijke prestaties. Ze mogen nu een week genieten van wat rust. Onze ambitie was om niet in de gevarenzone te geraken en 36 punten te halen over het hele seizoen. Nu we halfweg met een tweede plaats stevig in de top-4 staan moeten we zonder enige druk durven zeggen dat we die Play-Offs willen halen. Met dezelfde overgave als in de heenronde zie ik ook geen reden waarom dat niet zou kunnen.

Maar nu heel even de riemen los. De 27ste hervatten we en werken we richting terugronde. Chapeau voor mijn spelers, chapeau ook voor onze supporters! Het is hartverwarmend om vast te stellen dat onze thuismatchen steeds meer volk lokken. Patro Eisden leeft en dat gevoel slaat stilaan over op vele onder ons!

Forza Patro 

#forzapatro      
#vechtenenwinnen 
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 29 68
2 R.F.C. Liège 29 63
3 Francs Borains 29 55
4 RAAL La Louvière 29 51
5 K.S.K. Heist 29 51
6 Olympic Charleroi 28 50