Patro Eisden Parallax
Als tweede de winterstop in!
info 18 dec. 2021 22:08
Als tweede de winterstop in!  photo

Patro speelde 1-1 gelijk tegen KVK Tienen en gaat zo als tweede de winterstop in! 

In de eerste helft kregen we een evenwichtige wedstrijd. Patro koos resoluut voor de aanval en had een mooie kans via Bounou, maar zijn schot vloog maar net langs. Vlak voor rust kwam Tienen uit het niets op voorsprong dankzij een kopbal van Amardeep Singh. 0-1 aan de rust. 

In de tweede helft domineerde Patro de wedstrijd. Met veel aanvallende acties probeerde Patro door het blok van Tienen te geraken. Na een voorzet kwam Davy Brouwers kwam alleen voor doel. Hij werkte beheerst af en hing de bordjes gelijk. 1-1 met nog een half uur te spelen. Via Bounou en de ingevallen Seppe Boonen probeerde Patro nog vol te gaan voor de overwinning, maar hun voorzetten kregen geen vervolg. Diep in de tweede helft werd de ultieme kans op de 2-1 gemist. Zo bleef de stand 1-1. We trekken als tweede in de stand de winterstop in! Wat een prestatie van het team!

Onze jongens genieten nu van een welverdiende rust na deze fenomenele heenronde. Op vrijdag 7 januari beginnen we aan de terugronde op het veld van Thes Sport.

De fotoreeks van deze wedstrijd staat hier online onder de rubriek Media en op Facebookpagina van Patro Eisden.

Forza Patro

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47