Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: een zelden geziene explosie na de gelijkmaker!
info 5 dec. 2021 10:20
De Coach Kaart Na: een zelden geziene explosie na de gelijkmaker! photo

Patro speelde gisteren 1-1 tegen Dender. 
We kaarten na met de coach:

We speelden gisteren en vooral met name in de eerste helft tegen een uitgekookte tegenstander. Een goed defensief blok dat ook een paar keer voetballend goed uit de verf kwam. We hadden daar in de eerste helft geen antwoord op en gingen niet onverdiend 0-1 rusten. 

De tweede helft was een andere wereld. Ons tempo ging omhoog en we kregen kansen. Toen ze met 10 vielen was het eenrichtingsvoetbal. Dat mijn team niet opgegeven heeft en die gelijkmaker letterlijk afgedwongen heeft maakt mij van mij een gelukkige coach. Wat een explosie die door het stadion ging bij het doelpunt van Alex!! Ja, daar doe je het dus voor. Dit zijn van die punten die je moet koesteren. Goede tegenstrever en de achterstand weggewerkt met een ongelofelijke winnaarsmentaliteit. Chapeau voor mijn team.

Een punt dat ons ook alleen leider houdt. De kloof met Luik blijft 4 punten. Het is leuk om te weten dat we volgende week zondag rond 17u ongeacht het resultaat boven Luik zullen staan in het klassement. Dat we gehavend naar daar trekken met de schorsingen van Jordan en Alex is een zorg voor morgen. Nu eerst genieten van de strijd die mijn team geleverd heeft en het klassement dat blinkt in ons voordeel. We mogen af en toe ons toch eens in de wangen knijpen om te beseffen dit geen droom is. 27 op 36 is fenomenaal! Nog twee te gaan voor de winterstop.

Forza Patro

#forzapatro   
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47