Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: de eerste plaats is een feit. Daar gaan we intens van genieten vandaag!
info 21 nov. 2021 11:52
De Coach Kaart Na: de eerste plaats is een feit. Daar gaan we intens van genieten vandaag! photo
Patro pakte gisteren tegen Visé zijn 7de (!!!) overwinning op rij. We kaarten na met de coach:
 
"We wisten dat Visé een ploeg was met aanvallende kwaliteiten. Dat hebben we ook gezien. Toch zagen we een tegenstander die zich aangepast heeft aan ons. Een mooi compliment voor mijn team."
 
"De eerste helft was stroef langs beide kanten. Toch hadden we een paar keer de mogelijkheid om te scoren. De tweede helft was voor ons. Er was meer dreiging langs de flanken. Seppe valt prima in en ligt aan de basis van ons doelpunt. Een doelpunt dat wederom prachtig werd afgemaakt door Arne. Jordi pakt in de laatste seconde nog uit met een redding die de drie punten thuis houdt. De eerste plaats is een feit en daar gaan we intens van genieten vandaag.
 
"Ik heb mijn team gezegd dat deze reeks niet als normaal mag beschouwd worden, want dat is het allerminst. De cijfers die we voorleggen zijn fenomenaal. 23 op 30. 7 (!!!) overwinningen op rij. 8 (!!!) keer de 0 op het bord. Waanzin!"
 
"Maar wat me het meeste deugd heeft gedaan gisteren is de reactie van mijn spelers naar Freddy. Freddy zal lange tijd out zijn en was er gisteren daardoor helemaal bij. Ik ben heel trots op mijn spelers. Ze verdienen alle lof met hun prestaties. Hun dagelijkse overgave wordt beloond."
 
Forza Patro 
 
Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60