Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: we moeten hard blijven werken!
info 7 nov. 2021 10:58
De Coach Kaart Na: we moeten hard blijven werken! photo

Patro Eisden won gisterenavond de topper tegen Franc Borains met 1-0. We kaarten na met de coach. 

We troffen zoals verwacht een sterke tegenstander. De wedstrijd had dus alle ingrediënten van een topper. Mijn team moest 100% zijn en dat waren ze. Ik kan hun verdienste niet genoeg benadrukken! We zijn telkens in staat om de beste teams lam te leggen en hun geen doelkansen te geven. Dat lijkt simpel maar is het zeker niet. De discipline en organisatie die daarbij komt kijken is niet te onderschatten. Daarenboven koppelen we dat steeds meer met onze voetballende kwaliteiten. Het doelpunt van Bounou was weer een echt pareltje.


We hebben uiteindelijk de betere kansen gehad en winnen dus terecht. We moeten ons toch af en toe in de wangen knijpen om te checken of dit geen sprookje is. De reeks die we aan het neerzetten zijn doet onze supporters dromen en dat mag. Dromen is gezond. Alleen weten we dat we heel hard moeten blijven werken om die dromen te blijven nastreven. Genieten van het moment mag en moet zelfs.

Maar maandagmorgen moeten we beseffen dat we nog steeds een puntenaantal hebben dat op het eind van de rit niet genoeg is om in deze reeks te blijven. Mijn team pakt die gedachte telkens goed op door elke dag te herhalen in wat we moeten doen. Werken ! Doe je dat, dan komt de beloning vroeg of laat altijd. 


Forza Patro

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60