Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: een schitterende 9/9!
info 17 okt. 2021 09:20
De Coach Kaart Na: een schitterende 9/9! photo

Patro pakte gisteren na een 1-2 overwinning een schitterende 9 op 9 en een voorlopige leidersplaats. We kaarten na met de coach:

"We begonnen gisteren fantastisch. Een schoolvoorbeeld van een perfecte kantwissel werd magistraal afgewerkt door Bounou. Beter konden we niet beginnen. Ik ben tevreden dat mijn aanvallers gescoord hebben. Freddy maakte het eveneens mooi af. We wisten dat zowel links als rechts bij La Louvière zwakke punten waren. Dat hebben we in de eerste helft perfect uitgebuit. Jammer dat hun keeper op slag van rust miraculeus redt op een poging van Davy. 0-3 de rust in gaan was net iets anders geweest." 

"De tweede helft hadden we de bal meer moeten bijhouden en de 3 kansen die we kregen moeten benutten. Een tegendoelpunt zorgde voor een paar spannende minuten. Dat we een 9 op 9 halen en mede-leider zijn in het klassement is onverhoopt en gewoonweg schitterend. Mijn team wordt steeds hechter en hechter. De ontlading na de wedstrijd sprak ook boekdelen. Voor die momenten werken we hard, dag in dag uit. En net dat moeten we maandag opnieuw gaan doen. Hard werken om zaterdag de onverwachte topper tegen Dessel ook naar onze hand te zetten."

Forza Patro

#forzapatro
#vechtenenwinnen 
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60