Patro Eisden Parallax
De coach kaart na: oververdiend punt tegen de gedoodverfde titelfavoriet
info 19 sep. 2021 10:46
De coach kaart na: oververdiend punt tegen de gedoodverfde titelfavoriet photo

Gisterenavond hield Patro tegen gedoodverfd titelfavoriet Thes Sport een oververdiend punt thuis. Zoals steeds dit seizoen kaarten we na met de coach.

“Ik ben zeer tevreden met de prestatie van mijn ploeg. Op geen enkel moment is Thes in de wedstrijd geweest. Ik zag vooral een Thes dat zich aangepast had aan Patro en een bus parkeerde voor hun eigen zestien-meter. Geen enkele oplossing hebben ze in balbezit gevonden. Een groter compliment kan mijn team niet krijgen.”

“Op basis van de eerste helft vind ik dat wij aanspraak mochten maken op de overwinning. We voetbalden mooie kansen bij elkaar, net zoals vorige week was Bounou er weer een paar keer dichtbij. Een kwestie van herhaling zal zorgen dat die doelpunten voor hem snel zullen volgen. Mijn team verdiende gisteren veel meer dan een punt en net dat gegeven is een grote verdienste. Als we op deze manier blijven voetballen en werken zullen we een probleemloos seizoen beleven. Patro heeft gisteren laten zien en met name vooral in de eerste helft dat het niet enkel een ploeg is die teert op organisatie en vechtlust. Dat wisten wij al langer en ik ben blij dat we dat hebben laten zien tegen de titelfavoriet. Een extra-compliment voor mijn middenvelders Jordan en Yassin, ze speelden beide hun beste wedstrijd tot nog toe.”

“Volgende week wacht ons een zware trip naar West-Vlaanderen. Ook daar gaan we er alles aan doen om een resultaat binnen te halen.”

Forza Patro

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47