Patro Eisden Parallax
Voorbeschouwing: Patro Eisden - Thes Sport
info 17 sep. 2021 10:39
Voorbeschouwing: Patro Eisden - Thes Sport photo

Vanaf dit seizoen blikt coach Stijn Stijnen de dag voor de wedstrijd vooruit. Vandaag blikt hij vooruit op de derby tegen Thes die morgenavond op het programma staat.

"Morgenavond staat onmiddellijk de derby van het jaar op het programma. Titelfavoriet Thes Sport komt op bezoek. Meer dan ooit steekt Thes er dit seizoen met kop en schouders bovenuit. Hun kern werd behouden en met namen zoals Bertaccini en Bangoura nog ernstig versterkt."

"De voorbije edities waren telkens fel, zowel op als naast het veld. Patro Eisden roept op om er een mooie voetbalavond van te maken. De verstandhouding tussen beide clubs op bestuursniveau is zeer goed. Een delegatie van Thes werd uitgenodigd door Patro voor het VIP-diner. Ook Thes Sport deed een geste. Voorzitter Wendy de Wit sponsort de wedstrijdbal voor de derby!  Een signaal naar alle supporters van beide clubs dat het morgen een mooie avond moet worden, ongeacht het resultaat."

"Patro hoopt op een stunt van formaat en heeft daarbij de steun van de 12de man nodig! We hopen op een massale aanwezigheid van onze supporters voor de kraker van het jaar. Loop niet meteen naar huis na de wedstrijd! Zowel onder in de kantine als in de VIP-ruimte is er zaterdagavond-sfeer te beleven met gratis hapjes en sfeermuziek. Een fijne afsluiter van een mooie voetbalavond!"

Forza Patro

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 K.F.C. Dessel Sport 14 30
2 Patro Eisden 14 28
3 R.F.C. Liège 14 27
4 Olympic Charleroi 14 24
5 Thes Sport 14 22
6 K.S.K. Heist 14 21