Patro Eisden Parallax
Belangrijke info: Patro Eisden - Thes Sport
info 17 sep. 2021 09:54
Belangrijke info: Patro Eisden - Thes Sport photo

Volgende week is het zover! We spelen de derby tegen THES Sport op zaterdagavond 18/09. Aftrap 20h00. Patro Eisden gaat voor een volledige voetbalbeleving zoals voor het coronavirus. Hierdoor zijn we genoodzaakt om met het Covid Safe Ticket te werken. 

Je hebt minstens 1 van de volgende 3 certificaten nodig om toegang te krijgen tot het stadion en het VIP-diner.

Vaccinatiecertificaat: deze is geldig vanaf 14 dagen na de 2de vaccinatie (of 1 vaccinatie van Johnson&Johnson)

Herstelcertificaat: deze is geldig vanaf de 11de dag na een positieve test tot 180 dagen na de positieve test

- Testcertificaat: een PCR-test (max 48h voor de match) of een antigeentest afgenomen bij de apotheker (max 24h voor de match)

Je vaccinatiekaart is GEEN geldig bewijs

Hoe kom je aan het Covid Safe Ticket? Er zijn enkele mogelijkheden.

- Je bent VOLLEDIG gevaccineerd. Iedereen die volledig gevaccineerd is kan het Covid Safe Ticket op zijn/haar smartphone zetten. Om het digitale certificaat te verkrijgen dien je de Covid Safe BE-app te downloaden. Je kan deze downloaden van de Google Play Store of de App Store. Staat deze niet op je smartphone? Klik dan hier. Via deze weg kan je de app downloaden. Heb je geen smartphone? Dan kan je het Covid Safe Ticket verkrijgen via de website van de overheid en afdrukken: www.mijngezondheid.belgie.be.

Je bent DEELS of NIET gevaccineerd. In dit geval moet je een negatieve test kunnen voorleggen. Zonder negatieve test zal je geweigerd worden aan de ingang. Je moet ofwel een negatieve PCR-test kunnen voorleggen. Deze kan je maximaal 48h voor de wedstrijd laten afnemen in een labo. We raden aan om rechtstreeks bij het labo te gaan, aangezien je hier snel je resultaat krijgt. Je kan ook een antigeentest laten afnemen bij de apotheker. Let op, deze test mag maximaal 24h oud zijn op het moment dat je het stadion binnen gaat. Indien de test ouder is zal je de toegang tot het stadion geweigerd worden. 

Mensen die nog wachten op hun eerste of tweede vaccinatie, hebben recht op een gratis PCR-test van de overheid. Vraag hier je gratis test aan.  

Ook deze tests moeten vertoond worden via de Covid Safe BE-app. Deze certificaten kunnen worden opgehaald via de ItsMe-app of via www.mijngezondheid.belgie.be

Voor een papieren versie van je certificaat kan je bellen naar volgend nummer: 078787850. Let op: het kan tot een week duren vooraleer je de papieren versie in je brievenbus krijgt.

Let op: een zelftest is NIET geldig!

Een Covid Safe Ticket is nodig voor kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe verloopt de controle aan het stadion?

Eerst en vooral wordt het Covid Safe Ticket gecontroleerd. Stewards scannen de QR-code in de Covid Safe BE-app. Kleurt het scherm groen, dan krijg je toegang en mag je het stadion binnen. Let op: gebruik het certificaat van het tweede vaccin om groen licht te krijgen. 

Concreet: wat moet je bijhebben om binnen te geraken op de wedstrijd?

- 1 van de 3 certificaten 

- Identiteitskaart

- Een abonnement of wedstrijdticket (ticket kan verkregen worden na controle van het Covid Safe Ticket)

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Hier zijn enkele handige links.

Meer informatie over de Covid-certificaten

Hoe geraak ik aan een Covid Safe Ticket?

Download de Covid Safe BE-app

Indien er nog iets niet duidelijk is kan je altijd terecht op het volgende emailadres, wij helpen je graag verder! marketing@patroeisden.be 

Dankzij het Covid Safe Ticket kunnen we er een helse sfeer van maken aanstaande zaterdag! We hopen op een vol huis en een driepunter in de derby!

Forza Patro

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60