Patro Eisden Parallax
De coach kaart na: goed resultaat in slechte omstandigheden
info 12 sep. 2021 11:40
De coach kaart na: goed resultaat in slechte omstandigheden photo

Vanaf dit seizoen is er een nieuwe rubriek op de site van Patro! "De coach kaart na". Hierin geeft Stijn Stijnen elke week zijn visie over de wedstrijd. Hij zag dat we gisteren op Charleroi een goed resultaat neerzette in slechte omstandigheden. 

Patro veegde gisterenavond onmiddellijk en verdiend "de 0" van de tabellen. Coach Stijn Stijnen is een tevreden man:

"De wedstrijd was zoals we verwacht hadden. Moeilijke omstandigheden, slecht veld en veel sfeer. Een kleedkamer waar de verwarming op volle toeren stond en niet kon worden uitgezet. Het gevolg? Meer dan 40 graden in de kleedkamer. Het is de eerste keer in mijn carrière dat we ons aangekleed hebben op de tribune. Kortom geen geschenk om in Charleroi onze eerste wedstrijd te spelen."

"De eerste helft was zoals verwacht met een fel Charleroi. Ons blok stond pal en we gaven niets weg. In de tweede helft wisten we dat Charleroi het fysiek moeilijker zou krijgen. Dit was ook het geval. Over de hele wedstrijd dwongen we weer veel stilstaande fases af en hadden Mehdi Bounou en Freddy Mombongo kunnen en misschien wel moeten afwerken. Ons werkpunt zijn de centers in de box. We moeten daarin groeien!"

"Dit neemt niet weg dat ik enorm trots ben op mijn team. Ze hebben zeer gedisciplineerd gespeeld en nemen dit punt oververdiend mee naar huis. Onze supporters waren ook talrijk aanwezig en zorgden voor veel steun. Ik wens ze daarvoor te bedanken!"

"Volgende week staat onmiddellijk de kraker op de agenda! We gaan er alles aan doen om de titelkandidaat nr 1 THES Sport over de knie te leggen. We rekenen hiervoor op de massale steun van onze supporters!"

Forza Patro!

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

 

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 29 68
2 R.F.C. Liège 29 63
3 Francs Borains 29 55
4 RAAL La Louvière 29 51
5 K.S.K. Heist 29 51
6 Olympic Charleroi 28 50