Patro Eisden Parallax
Verlies thuis tegen Lebbeke: 0-1
info 21 aug. 2021 22:24
Verlies thuis tegen Lebbeke: 0-1 photo

We verloren met 0-1 thuis van Lebbeke. Het enige doelpunt viel uit een vrije trap.

Patro Eisden liep tegen een verdedigend Lebbeke een onverdiende 0-1 nederlaag op. Hierdoor eindigt het bekeravontuur.

Eenrichtingsverkeer in de eerste helft zorgde voor vele hoekschoppen. Lebbeke ontsnapte bij pogingen van Terwingen en Bounou. Een duidelijke strafschopfout op de onhoudbare Bounou werd niet gefloten. 

In de tweede helft was het hetzelfde verhaal. Patro duwde Lebbeke in de eigen 16. Kansen van Arenate, Mombongo, Naudts en Bounou gingen langs, over of werden gestuit door een been van Lebbeke. Het blok van Lebbeke kraakte onder de vele hoekschoppen maar barste uiteindelijk niet. Lebbeke had bij een zeldzame counter de binnenkant paal op hun weg. 

De gouden regel in het voetbal werd gisteren een pijnlijke realiteit voor Patro. Vier minuten voor tijd kreeg Lebbeke een vrije trap die enig mooi binnen getrapt werd door Van Tricht. Patro zette nog alles op alles maar Lebbeke hield miraculeus stand. Voetbal is soms een raar beestje. Succes aan Lebbeke in de volgende ronde!

Opstelling Patro: Belin, Dijkhuizen, Renson, Corstjens, Vandergeeten (88', Boonen), Gueroui, Massengo, Terwingen (76', Mombongo), Bounou, Brouwers (46', Arenate) en Naudts

Doelpunt: 84' 0-1, Van Tricht.

Gele kaarten: Gueroui, Corstjens & Stijnen

Aantal toeschouwers: 400.

Scheidsrechter: Klass Clerkx

Klik hier voor de fotoreeks!

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47