Patro Eisden Parallax
Verhuis jeugdcomplex Patro jeugd
info 23 mei 2021 15:36
Verhuis jeugdcomplex Patro jeugd photo

De kogel is door de kerk! Vanaf september neemt Patro Eisden afscheid van de terreinen aan de Louis Mercierlaan. 

Ondanks de historische waarde van dit complex is Patro Eisden van oordeel dat dit complex niet meer voldoet aan de huidige (veiligheids)normen. Dergelijk verouderd complex financieel onderhouden is niet leefbaar. Patro Eisden zal aan de gemeente de opdracht geven om de huurovereenkomst van het complex aan de Louis Mercierlaan stop te zetten. Patro Eisden is van oordeel dat dit voor zowel de gemeente als de club, haar leden en partners een win-win-situatie zal creëren. 

? Patro Eisden zal de komende maanden intens samen werken met de gemeente Maasmechelen om het sportparkstadion gebruiksklaar en veilig te maken voor haar jeugdspelers. 

? Deze versnelde beslissing heeft uiteraard ook te maken met de bouwplannen van het nieuwe jeugdgebouw. Ook hier kunnen we melden dat de club Patro Eisden de opdracht heeft gegeven om de vergunning  hiervoor in te dienen. 

Gelijkgaand met de bouw van het jeugdgebouw zal de optie bekeken worden om tijdelijke units voor zowel horeca als kleedruimte te zetten aan de oefenterreinen. Gesprekken hiervoor zijn opgestart. Deze beslissingen kaderen in het verhaal om een leefbaar Patro Eisden te creëren.

Door te verhuizen naar het sportparkstadion is Patro Eisden er ook van overtuigd dat de huidige problemen op de site van het sportparkstadion aangepakt zullen worden.

Patro Eisden meld ook dat het bezig is aan een reorganisatie binnen de jeugdwerking. Corona en de mislukte overname van de vorige eigenaar hebben flink ingehakt op de club en haar leden. 

Met de huidige beslissingen zijn nu eerste belangrijke stappen gezet richting een stabiele en degelijke werking.

Forza Patro 

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47