Patro Eisden Parallax
Salar Azimi aan het woord
info 23 dec. 2020 13:36
Salar Azimi aan het woord photo
Beste supporters van Patro,
 
Zoals jullie reeds weten heeft Patro een volgende stap gezet in haar verdere groei. De voorbije maanden is er hard gewerkt om Patro Eisden in zware Corona-tijden toch in het juiste water te loodsen. Belangrijk in de overname voor ons was dat het parcours dat reeds 2 jaar geleden is ingezet verder gezet kon worden. Met de juiste en vooral lokale mensen ah roer. Dat Stijn Stijnen sportief de baas blijft was voor mij een eis en voor de heer Devonport een wil.
 
Ik ben zeer verheugd dat Stijn hier in mee gaat en de belangrijkste bijdrage in heeft geleverd. Zo weten we dat Patro Eisden de ingeslagen weg verder bewandelt. Wat mijn persoon betreft wil ik benadrukken dat de club Patro Eisden voor altijd een plaats heeft in onze familie. Ons project om in 1A te geraken wordt verder gezet. Dat dat met mij als president is of als belangrijke partner van de club is van ondergeschikt belang. Het project van de heer Devonport is datgene wat Patro verder kan brengen. In het Belgisch systeem is er nu eenmaal kapitaal nodig. Wij zelf hebben voor meer dan een miljoen euro alleen in het eerste jaar aan de erfenis van verleden opgepoetst. En als er 1 punt van verbetering kan zijn voor de toekomst van Patro is dat er hopelijk meer steun komt van de lokale bedrijven. We zijn daar in onze periode een beetje op onze honger blijven zitten en enorm teleur gesteld. Als er meerdere partijen hetzelfde engagement zouden tonen zoals Concept Building doet,dan zal het voor Patro enkel makkelijker worden in de toekomst. Uiteraard dank ik ook de bedrijven die ons ook hebben ondersteund. Ik denk aan Baillien, Air Tech en anderen. Ik dank ook de gemeente voor de samenwerking.
 
Een verdere goeie relatie is cruciaal voor de toekomst en ambities van Patro. We willen ook de supporters bedanken. Samen beleefden we prachtige momenten. Een kampioenschap kunnen vieren komt niet op bestelling. In de ruime Patro geschiedenis gebeurde dit slechts 8 keer. Ik ben heel trots dat wij daarbij horen. Een uniek moment. Ons nieuw engagement toont aan dat we verder blijven meewerken aan de toekomst van Patro. Hopelijk kunnen we snel weer genieten van het spelletje en nieuwe successen beleven. Het project van de heer Devonport is dat wat Patro verder kan brengen en verdient alle ondersteuning van iedereen die Patro een warm hart toedraagt.
 
We zien elkaar snel ! Forza Patro.
Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47