Patro Eisden Parallax
Nabeschouwing Patro Eisden - Luik
wedstrijd 2 okt. 2019 20:33
Nabeschouwing Patro Eisden - Luik photo

Patro Eisden haalde gisteren in een kolkend sportparkstadion haar eerste overwinning van het seizoen binnen. In een echte cupwedstrijd tegen Traditieclub FC Luik werd het verdiend 2-1. We kaarten na met coach Stijnen.
Stijnen : Eerst en vooral wil ik mijn spelers bedanken voor hun werkethiek de voorbije maanden. Onze trainingsintensiteit is niet altijd de gemakkelijkste voor hun. Maar ze plukken er de vruchten van. In de 5 wedstrijden die we tot nu toe gespeeld hebben kwam dit ook naar boven. Vandaag belonen we dat harde werk met een heel mooie driepunter. Meer dan verdiend. We starten furieus aan de wedstrijd met druk naar voor.

Die eerste goal viel snel en geeft je toch zuurstof. We controleerden op een goede manier de eerste helft. De eerste 20 min van de tweede helft was het een ander verhaal. Daarin hadden we geen controle en verloren we onze tweede bal te vaak. Jordi hield in die periode de 1-0 op het bord. Na inbreng van Davy en Thomas herstelden we het evenwicht terug met enkele kansen van o.a Azevedo en uiteindelijk ook de 2-0 met een schitterende actie van Davy en een mooie afwerking van William. De 2-1 viel wat uit de lucht en dan weet je dat het pompen of verzuipen wordt. We hebben met glans gepompt. We zijn enorm blij met deze zege en ook met de manier waarop. We hebben een degelijke start hierdoor. We hebben wederom getoond dat er een ploeg op het veld staat. Met als beloning 3 punten. Topavond zowel voor de spelers als onze supporters die overigens ook geweldig waren. Forza Patro !

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 21 48
2 R.F.C. Liège 20 43
3 RAAL La Louvière 20 42
4 Olympic Charleroi 20 40
5 Jong KAA Gent 20 38
6 K.S.K. Heist 20 36